O podjetju

Spletna trgovina arkademik.si spada v poslovno skupino podjetja Simmedia d.o.o.

Prijazno družinsko podjetje Simmedia Vas vabi v svet sodobne športne zabave.

Ne glede na to ali se s športom ukvarjate amatersko ali profesionalno, pri nas najdete športne simulatorje, ki vam zagotavljajo manjše zaznavanje napora zaradi doživetja, ki ga med vadbo ponujajo. Športno, zabavno, profesionalno - učinkovito in sodobno. Znamo poskrbeti za vaše želje.

Temu cilju služijo skoraj 10 letne izkušnje na področju interaktivnih športnih simulatorjev in njihovo uporabo tako v domačem okolju kot v objektih za rekreacijo (fitnesi, šole, wellnes,...). Skrbno in konstantno spremljamo novosti v fitnes industriji in praktično vsakodnevne inovacije na tem področju so nas prepričale, da se je interaktivna revolucija že začela!

V našem izboru najdete priznane in kvalitetne blagovne znamke kot so FutureMax, Positive Gaming, Halley fitness dirkalna ergometrična kolesa, zastopamo in distribuiramo tudi lastni blagovni znamki Jrobic touring in Simdance-skupinska vadba za 8 vadečih.

Še več - strokovno svetovanje ter hiter servis s strani izurjenega mojstra so pri nas samoumevni.

Obiščite nas na Jesenicah ali pobrskajte po spletni strani www.arkademik.si ter postanite tudi vi naša zadovoljna stranka.

 

Podatki o podjetju

Naziv: Simmedia d.o.o.
Sedež podjetja: Gradnikova cesta 48, Radovljica
Spletna domena: www.simmedia.eu
Dežurna številka: 041 747 234
E-mail: [email protected]
Davčna številka: SI64048209
Matična številka: 5489903
Davčni zavezanec: Da
TRR: 03139-1008069913 (pri SKB Banki)