O podjetju

Spletna trgovina arkademik.si spada v poslovno skupino podjetja Simmedia d.o.o.

Prijazno družinsko podjetje Simmedia Vas vabi v svet sodobne športne zabave.

Ne glede na to ali se s športom ukvarjate amatersko ali profesionalno, pri nas najdete najsodobnejše športne simulatorje. Zaradi dodatne popestrene vadbe, boste deležni tudi manjšega zaznavanja napora, kar je potrdilo že kar nekaj raziskav. Športno, zabavno, profesionalno - učinkovito in sodobno. Znamo poskrbeti za vaše želje.

Temu cilju služijo skoraj 10 letne izkušnje na področju interaktivnih športnih simulatorjev in njihovo uporabo tako v domačem okolju kot v objektih za rekreacijo (fitnesi, šole, wellnes,...). Skrbno in konstantno spremljamo novosti v fitnes industriji in praktično vsakodnevne inovacije na tem področju so nas prepričale, da se je interaktivna fitnes revolucija že začela!

V našem izboru najdete priznane in kvalitetne blagovne znamke kot so FutureMax, Positive Gaming, Halley fitness in Insportline sobna ergometrična kolesa, Favero Electronics powrmeters... Zastopamo in distribuiramo tudi lastne blagovne znamke Jrobic touring - video posnetki, Simdance-skupinska vadba, Simathlon - interaktivno sobno kolesarjenje.

Še več - strokovno svetovanje ter hiter servis s strani izurjenega mojstra so pri nas samoumevni.

Obiščite nas na Jesenicah ali pobrskajte po spletni strani www.arkademik.si ter postanite tudi vi naša zadovoljna stranka.

 

Podatki o podjetju

Naziv: Simmedia d.o.o.
Sedež podjetja: Gradnikova cesta 48, Radovljica
Spletna domena: www.simmedia.eu
Dežurna številka: 041 747 234
E-mail: [email protected]
Davčna številka: SI64048209
Matična številka: 5489903
Davčni zavezanec: Da
TRR: 03139-1008069913 (pri SKB Banki)