DOS-RAS'14 Jrobic Video zbirka Vol2

DOS-RAS'14 Jrobic Video zbirka Vol2

Šifra: dos14vol2
Dobava: na zalogi
59,00€
Kos:  
Spletna cena:
Cena brez DDV: 59,00€

Jrobic touring posnetki - vaša 50 minutna kolesarska tura

Za nakup je potrebno ustvariti račun.

Po plačilu, boste prejeli e-pošto s povezavo do video datoteke (WeTransfer storitev).
Pritisnite 'predvajaj' na vašem video predvajalniku in začnite poganjati pedala. Brez dodatnih stroškov.
HD ločljivost (1280x720) primerno za vse PC in MAC & Tablične računalnike & TV2USB ključke. Priporočamo uporabo zastonjskega predvajalnika VLC.
Edinstveno in avtentično tekmovalno vzdušje.
Neobdelani posnetki. Npr.: rdeči semafor ustavi kolesarja - kar lahko pomeni dodaten premor tudi za vas :-)

Na voljo takoj! Za neomejeno DOMAČO UPORABO.
Več informacij o dirkah: www.dos-extreme.si

Za vas smo pripravili "Limited Edition" video posnetke, ki so del Jrobic touring video zbirke: primerne za domačo uporabo na katerikoli fitnes napravi: 
* Dogodek: Dirka po Sloveniji (DOS'14- Marko Baloh), video: MORNING 1/4, MORNING 2/4, MORNING 3/4, MORNING 4/4

---TI POSNETKI SO NA VOLJO SAMO V PAKETU, SE NE PRODAJAJO LOČENO---

Kakšna je razlika od zastonj Youtube Tour de France posnetkov? Tekma je posneta s številnimi kamerami in se ne osredotoča na posameznega kolesarja. Preverite tudi naš koncept, kjer boste sledili in se identificirali samo z enim kolesarjem, namesto spremljanja klasičnega TV prenosa dirke.
Kaj pa drugi konkurenčni produkti? Imajo različne dolžine predvajanja, ponavadi delujejo samo v kombinaciji z drago fitnes opremo, ne vsebujejo tekmovalnega dogodka, vsebujejo nadležne grafične elemente (RPM, stopnja intenzivnosti...), vsebujejo vedno isto (nadležno) glasbo, ponavadi so še v starem 4:3 razmerju, brez HD kvalitete ... Običajno ne vsebujejo kolesarjev na cesti, samo navaden cestni posnetek, zabeležen s hitrostjo avtomobila.
Ali se med predvajanjem prikazujejo tudi navodila, inštruktorji in predvaja glasba? Ne. Prepričani smo, da lahko sami odločate o intenzivnosti vaše vadbe. Osredotočite se na okoliško panoramo, zgledujte se po ultrakolesarju pred vami, izberite svojo energično glasbo in nadzorujte vašo hitrost znotraj optimalnega območja srčnega utripa. Priporočamo uporabo Wtek ali Scosche senzorjev srčnega utripa, ki vam enostavno odčitava srčni utrip preko roke. Izdelki so na voljo tudi v naši trgovini. Na zaslonu ni nobenih dodatnih, nadležnih grafičnih elementov (RPM, stopnje težavnost ...). Sledite vaši vadbeni rutini in različnim intervalom ali kolesarite, kot da ste v naravi in prilagajajte zavoro na kolesu glede na vizualno informacijo s posnetka.
Koliko prevoženih kilometrov vsebujejo posnetki? Kolesar ima povprečno hitrost 25 km/h. Torej posnetek vsebuje več kot 20 km. Vaša dejanska prevožena razdalja na kolesu pa je odvisna od vas. Z vsako vadbo boste lahko prekolesarili več kilometrov, saj se bo vaša telesna kondicija izboljševala. Ponovitve 50 minutnih vadb in enakih prevoženih razdalj so odličen začetek za spremljanje in kontrolo vaše (prijetne) video kolesarske rutine ... Kmalu boste pripravljeni za dodatne izzive (v naravi)...
Ampak moje sobno kolo nima podatkov o prevoženi razdalji... V tem primeru vam priporočamo, da razmislite o nakupu enega od naših sobnih koles :-)
Zakaj 50 minut? Trajanje vadbe je pomembno. Spinning vadbe ponavadi trajajo 50 minut. Zato smo se odločili, da pripravimo enake optimalno video posnetke za vašo kardio vadbo. Različne dolžine treninga ne omogočajo optimalne primerjave, če pa se boste držali 50 minutne rutine, zagotovljamo dvig vaše kondicije.

Imaš navdihujočih ekskluzivnih 200 minut ... Pedaliraj hitro kot lahko ali samo uživaj v razgledu pred tabo ... odločitev je prepuščena vam ... Primerjajte prevožene razdalje in sledite izboljšanju telesne kondicije ...

 Jrobic touring je nov inovativen koncept skupinskega kolesarjenja, ki temelji na visokotehnoloških certificiranih sobnih Ergo kolesih, monitorjih srčnega utripa in navdušujoči vizualni podpori, v enem paketu za samostojno profesionalno uporabo.
Za več informacij vam svetujemo ogled spletne strani www.jrobic.com.

Za naše stranke snemamo številne video posnetke z različnih kolesarkih tekmovanj. Če ste zainteresirani za sodelovanje, želite dokupiti še več posnetkov ali predstaviti celotni koncept vašemu občinstvu, nam pišite na: [email protected]

Popeljite se v srce ultrakolesarskih dirk!
Vozite ob boku z najboljšimi ultrakolesarji na svetu.

Komentirajte

Vaše ime:


Vaš komentar: Opomba: Obrazec ne pretvarja HTML kod!

Ocena: Slabo           Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike: