Pravno obvestilo

Podjetje Simmedia d.o.o. si pridržuje avtorske pravice na vsebino, ki je objavljena na naših spletnih straneh. Vsebine naših spletnih strani ni dovoljeno spreminjati oziroma uporabljati na spletnih straneh drugih podjetij. Vsebine ni dovoljeno kopirati za javne in komercialne namene.

Informacije na naših spletnih straneh so pripravljene z veliko mero skrbnosti. Podjetje Simmedia d.o.o. ne prevzema odgovornosti uporabe kateregakoli dela vsebine za različne namene. Uporaba vsebine, ki je objavljena na naših spletnih straneh, poteka na lastno odgovornost uporabnika.

Snemanje programov in podatkov z naših spletnih strani se izvaja na lastno odgovornost. Podjetje Simemdia d.o.o. ne odgovarja za morebitno škodo, ki lahko nastane pri uporabi datotek in podatkov s spletnih strani. Prav tako ne odgovarjamo za morebitne računalniške viruse, ki nastanejo kot rezultat presnemavanja datotek ali podatkov z naših spletnih strani.

Spletna stran arkademik.si vsebuje tudi povezave na spletne strani drugih podjetij z namenom, da vam omogočimo dostop do dodatnih virov informacij. Podjetje ne odgovarja za vsebino na povezanih spletnih straneh drugih podjetij, in v kolikor bo ugotovljeno, da je tovrstna vsebina zavajajoča, bomo te povezave prekinili, takoj ko bo to tehnično mogoče.

Varovanje osebnih podatkov
Zagotavljamo vam varstvo vaših osebnih podatkov, ki nam jih boste posredovali pri naročilu in nakupu preko spleta. Splošni pogoji poslovanja spletne strani www.arkademik.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in kodeksom za e-poslovanje.